Kézilabda: zsinórban a negyedik vereség a bajnokságban

Zsinórban a negyedik vereségét szenvedte el az első osztályba visszakerült Váci KSE férfi kézilabda-csapata. Ezúttal a nagy rivális, a Komló volt az ellenfél, de a meccsen látottak alapján azt kell mondanunk, hogy megérdemelt volt a vendégek sikere: Váci KSE – Sport36-Komló 22:28 (12-15).

Az elején még úgy tűnt, csapatunk végre megszerezheti az első pontokat a bajnokságban, de a nyolcadik percben fordult a kocka, s a komlóiak átvették a vezetést. Onnan aztán már nem volt visszaút, s bár többször eljutottunk arra a pontra, hogy majdnem kiegyenlítettünk, mindannyiszor valami porszem került a gépezetbe.

A második félidő közepén aztán megroppant a csapat tartása, a vendégek több góllal is elhúztak és megérdemelten vitték el a két pontot. Erre pedig nagy szükségük volt, mert a négy fordulóban mindössze egy döntetlennel egy pontot szereztek csak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

A váciak legjobbja Holpert volt, aki egymaga 7 gólt dobott, Davidović  pedig 4 találattal járult hozzá az eredményhez. Mindez azonban ezúttal is kevés volt a sikerhez. (fotó: vacikse.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!