Utazzon velünk az Evezős Masters Világbajnokságra!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2019. szeptember 9-15. között megrendezésre kerülő Evezős Masters Világbajnokság rendezvényre utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Velence, Velencefürdő, Gárdony állomásra.

A rendezvény időpontja: 2019. szeptember 9-15.

Helyszíne: Velence tavi Evezős Pálya, Sukoró, Tópart u 1.

A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Az 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljes-árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljes-árú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy legkorábban 2019. szeptember 8-án 0:00 órától vehető igénybe és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, 2019. szeptember 16-án 23:59 óráig kell befejezni.

Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe venni kívánt vonatra érvényes felárat meg kell fizetni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Csernák István könyvbemutatója Verőcén

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény bélyegzőjével lebélyegeztetik.

A menetjegyet bélyegeztetni a verseny helyszínén (Velence tavi Evezős Pálya, Sukoró, Tópart u 1.) az  Információs és Akkreditációs sátorban lehet.

Bélyegeztetés ideje:

2019. szeptember 9-14. 8.00 – 18.00 óra között és

2019. szeptember 15.   8.00 – 14.00 óra között.

A bélyegeztetés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet az ellenőrzést végző munkavállaló teljes-árú menetjegyre egészíti ki menettérti útra és felszámítja a MÁV- START Zrt. Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezetében előírt pótdíjat is. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!