Utazzon velünk az Evezős Masters Világbajnokságra!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2019. szeptember 9-15. között megrendezésre kerülő Evezős Masters Világbajnokság rendezvényre utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Velence, Velencefürdő, Gárdony állomásra.

A rendezvény időpontja: 2019. szeptember 9-15.

Helyszíne: Velence tavi Evezős Pálya, Sukoró, Tópart u 1.

A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Az 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljes-árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljes-árú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy legkorábban 2019. szeptember 8-án 0:00 órától vehető igénybe és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, 2019. szeptember 16-án 23:59 óráig kell befejezni.

Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe venni kívánt vonatra érvényes felárat meg kell fizetni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény bélyegzőjével lebélyegeztetik.

A menetjegyet bélyegeztetni a verseny helyszínén (Velence tavi Evezős Pálya, Sukoró, Tópart u 1.) az  Információs és Akkreditációs sátorban lehet.

Bélyegeztetés ideje:

2019. szeptember 9-14. 8.00 – 18.00 óra között és

2019. szeptember 15.   8.00 – 14.00 óra között.

A bélyegeztetés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet az ellenőrzést végző munkavállaló teljes-árú menetjegyre egészíti ki menettérti útra és felszámítja a MÁV- START Zrt. Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezetében előírt pótdíjat is. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!