VÁLASZTÁS: A megújulásra mozgósít a Földváry Egylet

„Szervezetünk nagy várakozással tekintett a 2010-es városi konzervatív fordulat elé, ám az elmúlt két önkormányzati ciklus bebizonyította, hogy a Vácot irányító elit nem élt, hanem sokkal inkább visszaélt hatalmával. A városüzemeltetésben tapasztalt hiányosságok, az alapvető közszolgáltatások minimális ellátásának negligálása és a haveri szívességek rendszerének előtérbe kerülése arra a megállapításra juttatta egyletünket, hogy a Fidesz-KDNP frakció a továbbiakban alkalmatlan feladatára” – olvasható a váci Földváry Nemzeti Egylet közleményében, amelyet Tóth-Kabai Károly elnök írt alá.

A szerkesztőségünkhöz eljuttatott szövegben az olvasható, hogy „a megújulás érdekében kérjük a váci polgárokat, ne támogassák szavazatukkal a jelenlegi városvezetést. Helyette válasszanak olyan képviselőket, akik valóban tenni szeretnének Vácért!”

A nemzeti egyletek szervezését a Jobbik indította el csaknem tíz éve. Városunkban az online források szerint hat nemzeti egylet alakult: az Utolsó Esély Nemzeti Egylet, a Földváry Károly Nemzeti Egylet, a Prohászka Ottokár Nemzeti Egylet, a Hunnia Nemzeti Egylet, az Arzenál Nemzeti Egylet és a Klebelsberg Kunó Nemzeti Egylet. A nemzetiegyletek.hu internetes oldal jelenleg már nem érhető el. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!