VÁLASZTÁS: A Mi Hazánk három jelöltjének programja

A Mi Hazánk Mozgalom három jelöltje mutatta be programját sajtótájékoztató keretében pénteken a művelődési központban. Gombik Viktor, Takács Dorina és Dikácz Attila képviselőjelölteket a párt polgármester-jelöltje, dr. Csereklye-Klapwijk Krisztina ajánlotta a választók figyelmébe, kiemelve, hogy mindannyian felkészült, a város iránt elkötelezett emberek, akik megválasztásuk esetén következetesen valósítanák meg programjukat.

Gombik Viktor politológus szakon diplomázott, szakmai tapasztalatokat szerzett a parlament szakbizottságában, az elmúlt öt évben pedig a városi önkormányzat stratégiai munkacsoportjában is dolgozott. Tősgyökeres kisváciként ezúttal is az 1-es körzetben méretteti meg magát. Öt évvel ezelőtt még a Jobbik színeiben indult, akkor a tíz jelölt közül a győztes mögött ő kapta a legtöbb szavazatot, s ez adja most számára az erőt, hogy újra ringbe szálljon.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Isten maga az élet és ti a kórházakban ezt az életet szolgáljátok” - 20 éves a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi és Lelkigondozói Szolgálata

A jelölt úgy látja, az elmúlt években alig volt fejlődés a választókörzetben, tehát a korábbi programjának több pontja még ma is aktuális. Szeretné a közterületeket rendbe tetetni, fontos lenne egy kutyafuttató létesítése és a rászoruló emberek segítése is. Javítani kellene a buszközlekedés gyakoriságát is. A zöldövezetek fokozott karbantartását megválasztása esetén kiemelt feladatnak tekinti.

Gombik Viktor a programjáról

Takács Dorina a 2-es körzetben indul a képviselőségért. A belvárosban élő emberként azt tapasztalja, hogy a területen kialakult helyzet egyre tarthatatlanabb, „gondolok itt az egyre romló közbiztonságra, vagy a belvároshoz méltatlan környezeti összképre” – fogalmazott.

Takács Dorina a programjáról

Dikácz Attila, aki a 3-as választókörzetben indul, bejelentette, hogy szakemberként több éves tapasztalatait szeretné felajánlani a város polgárainak a „jelenlegi hulladékkáosz” megoldásának érdekében.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tájékoztató közterületi permetezésről

Dikácz Attila a porgramjáról

A sajtótájékoztatón dr. Csereklye-Klapwijk Krisztina polgármester-jelölt bejelentette: megválasztása esetén három havi jövedelmét a rászorulók támogatására használja majd fel. Ehhez csatlakozva Gombik Viktor és Takács Dorina átadott egy aláírt nyilatkozatot a sajtó képviselőinek, ebben vállalják, hogy győzelmük esetén képviselői tiszteletdíjukból három havi járandóságot az Árpád iskolának, illetve a siketnémák intézetének és a játszóterek rendbetételére ajánlják fel. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!