VÁLASZTÁS: A Nemzeti Fórum Fördős Attilát támogatja

Éleződik a választási küzdelem, már az elmúlt hetekben is állást foglaltak különböző szervezetek a kampányban résztvevőkkel kapcsolatban. Korábban néhány kisgazda jelentette be elhatárolódását, most újabb váci tömörülés, a Nemzeti Fórum elnöksége juttatta el szerkesztőségünkhöz közleményét.

“Szervezetünk határozottan kiáll az egyetlen váci keresztény-nemzeti párszövetség, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje és a körzeti képviselőjelöltek megválasztása érdekében. Az összes többi induló jelölt balliberális érdekeket képvisel” -írják egyebek között.

Szerintük a Mi Hazánk Mozgalom városunkban kizárólag azért indul. hogy a Fidesz-KDNP-től szavazatokat vegyen el. “Polgármesterjelöltjük – múltja erre bizonyíték – nem képviseli a párt országos irányvonalát” – állítják.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Környezettudatos terek valósulnak meg Vácott és környékén

“Külön felhívjuk az öt évvel ezelőtti jobbikos szavazókat, hogy most ne szavazzanak árulókra. Polgármesternek olyan ember alkalmas, aki mérnökként és gazdasági ismereteinek birtokában, több évtizedes tapasztalattal a háta mögött képes a várost vezetni. Támogassuk Fördős Attilát!” – olvasható a közleményben. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!