VÁLASZTÁS: Kovács Ágnest jelöli ismét a Fidesz-KDNP

Pótolhatatlan munkát végzett az önkormányzat pénzügyi bizottságában a jelenleg is képviselőként dolgozó Kovács Ágnes azzal, hogy szakértelmét felhasználva folyamatosan ellenőrizte az ott hozott döntések megalapozottságát, korrektségét – ajánlotta a választók figyelmébe az októberi helyhatósági voksoláson a 2-es választókörzetben ismét ringbe szálló jelöltet Fördős Attila polgármester a Fidesz-KDNP nevében.

Kovács Ágnes programját bemutatva kiemelte: ez az a városrész, amely több nagy, a kormány által jelentős összegekkel támogatott beruházás helyszíne. A kiemelt figyelem már az elmúlt időszakban is megnyilvánult, hiszen a választókörzetben van a megújult vasútállomás, a P+R ingyenes parkolók, s a mélygarázs ügye is nyugvópontra jutott. A belváros parkolási rendje kialakult, de a jövőben további finomítások várhatók – tette hozzá a képviselő.

Elmondta, hogy mint a városban élő, Vácot szerető ember, nagyon örül, hogy az ugyancsak az általa képviselt területen lévő Váci Dunakanyar Színház épületét is sikerült felújítani. Akadálymentes lett a főposta, amelynek belső szolgáltatási tere is korszerűsödött. Kérését elfogadva immár évek óta télen felállítják a korcsolyapályát, és számos más, kisebb-nagyobb változás szolgálja a polgárokat.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ünnepi hangulat különleges szivárvánnyal a váci Kossuth téren

A következő időszakban a Reménység pályájának átépítése az egyik legfontosabb beruházás, s hamarosan indul az új interaktív múzeumnegyed kialakítása, valamint a főtér barokk épületeinek rendbe tétele. E két beruházásra négy milliárd forintot ad a kormány.

Kovács Ágnes kiemelten fontosnak tartja a város tisztaságának a fenntartását, a parkok zöld növényeinek fiatalítását, ezzel is kellemesebbé téve a pihenést ezeken a területeken. Kérte, hogy a választók támogassák az általa megkezdett munkát, és szavazatukkal adjanak számára lehetőséget a folytatásra. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!