VÁLASZTÁS: Rétvári Bence szerint a folytonosság a tét

Az immár hagyományosan nagy érdeklődést kiváltó Váci Polgári Est soron következő rendezvényére csütörtökön este került sor a művelődési központban. A váciak vendége ezúttal Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője volt, aki a rendezvény előtt Rétvári Bencével, városunk országgyűlési képviselőjével, parlamenti államtitkárral és Fördős Attila polgármesterrel tartott sajtótájékoztatót.

Bevezetőjében Rétvári Bence a közelgő önkormányzati választás kampányát értékelte. A politikus úgy látja, a jelenlegi Fidesz-KDNP-s önkormányzati többség jól teljesített és ha ismét megkapja a választóktól a bizalmat, akkor folytatódhat a város fejlődése. Rétvári Bence szerint a váci ellenzék Soros- és bevándorlás párti.

Rétvári Bence a választás tétjéről

Kocsis Máté, aki korábban Budapesten kerületi polgármester is volt, azt mondta: a kormánypártok számára fontos, hogy kapcsolatban legyenek a polgárokkal. A vácihoz hasonló rendezvényeken mindenki elmondhatja a véleményét – mondta a frakcióvezető.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kurdi Csabáné Péchy Blanka díjat nyert

Kocsis Máté a választás jelentőségéről

Fördős Attila polgármester bejelentette: a fórumon részletesen bemutatja programját és számít arra, hogy a szavazók nagy többsége azt támogathatónak tartja majd október 13-án. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!