VÁLASZTÁS: Rozmaring Sándor hegyi programja

Külön programot készített Rozmaring Sándor, az Összefogás Vácért képviselőjelöltje a választókörzet deákvári városrészében élők számára és egy másikat a „hegyi embereknek”. Az utóbbit Matkovich Ilona, a koalíció polgármester-jelöltjének társaságában pénteken mutatta be a sejcei buszfordulóban tartott sajtótájékoztatóján, amelyre több ott élő polgár is kíváncsi volt.

A 10-es körzetben induló Rozmaring Sándor emlékeztetett rá: az elmúlt választások során többször átszervezték a körzethatárokat, de arra nem volt példa, hogy a területen élők képviseletét felvállalók alaposan átgondolják, mennyire lehet összhangba hozni a hegyen és a deákvári részen élők érdekeit. Az alapos elemzés azt mutatta, bár vannak átfedések – például az utak állapota -, de indokolt egy külön Naszály programot készíteni. például a sejcei lakóövezetben élők számára.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

Az egyik legfontosabb pontja ennek, hogy megválasztása esetén indítványozná, hogy a polgármesteri hivatalban legyen egy külön felelőse a területnek, egy olyan munkatárs, aki napi szinten foglalkozik az ott élők problémáival. Az önkormányzati megbízott segíthet az utak állapotának javításában, a vízelvezetés megoldásában és a közvilágítás működtetésében. Emellett aktívan dolgozna a szociálisan rászorulók ügyeinek intézésében.

Rozmaring Sándor a terveiről

Matkovich Ilona azzal ajánlotta a választók figyelmébe Rozmaring Sándort, hogy személyes tapasztalatai, felkészültsége lehet az alapja a terület fejlesztésének. Ennek keretében egy nagy lépés lehetne a Naszály eme részének turisztikai hasznosítása. A legfontosabb, hogy ennek a városrésznek is legyen gazdája – mondta a polgármester-jelölt. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!