VÁLASZTÁS: Szemetet szedett a Fidesz-KDNP csapata

A Magyar Közút kezdeményezéséhez csatlakozva a Fidesz-KDNP váci jelöltjei és más politikusok az elmúlt héten pénteken a 2-es főút stadion melletti körforgalmánál és a Budapest felé vezető szakaszon az eldobált szemetet szedték össze. Munkájukkal is azt szerették volna bizonyítani, hogy Magyarország egy élhető hely, ahol, ha az emberek összefognak, egy tiszta és szebb környezet fogadja minden nap az embereket.

– Minden közösségben fontos, hogy az ilyen akciókban a település vezetői, képviselői, azok, akikre figyelnek mások, a polgárokkal együtt dolgozzanak – mondta Rétvári Bence, városunk országgyűlési képviselője, az EMMI parlamenti államtitkára, aki Juhász Hajnalka országgyűlési képviselővel kapcsolódott be a szemétszedésbe. – Szeretnénk példát mutatni másoknak és felhívni rá a figyelmet, hogy közterületeink tisztasága közös ügyünk.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Elvileg megvan a pénz a múzeumi negyedre, akkor jó a kérdés: mikor indulhat a projekt?

Rétvári Bence hozzátette: két héten belül átadják az M2-es autópályát, s ezzel jelentősen javulnak a váciak közlekedési feltételei is. Reményét fejezte ki, hogy az autósok figyelnek majd arra, hogy az új úton is mindig rend és tisztaság legyen. ♦

14 napos próbaolvasás!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!