Az Eötvös Cirkusz újra Vácon: ajándékjegyet adunk

Október 23-tól október 27-ig ismét Vácott szerepel az Eötvös Cirkusz, a világhírű társulat nálunk is bemutatja legújabb produkcióját. Vadonatúj műsorral jelentkezik a társulat, a szokott helyen a Vásártéren. Ráadásul ismét jó hírrel szolgálhatunk: a cirkusz jóvoltából a Váci Napló a jelentkezés beérkezésének sorrendjében ajándékjegyeket ad azoknak, akik kérnek. Az Eötvös cirkusz 99. évadára nincs megfelelőbb jelző, mint az, hogy Egyszerűen Nagyszerű!

Jelentkezni a jegyekért a vaci-naplo@vaci-naplo.hu címen lehet október 21-én délig. A jegyeket a szerkesztőségben (Vác, Csányi L. krt. 47. I. emelet) lehet átvenni kedden.

Egyszerűen Nagyszerű – ez egyben idei műsoruk címe is, hisz előadásuk a maga egyszerűségében páratlanul nagyszerű.

Idén először nyúlnak vissza a gyökereikhez, amikor is bemutatjuk családunk történetét, amiben báró ősük meghódítja a cirkuszos műlovarnő szívét egy szívmelengető produkció keretében. Közkívánatra az Eötvös család legifjabb tagjai ismét bemutatják nagyon cuki produkciójukat.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Bölcsődék napja - „Hivatástudattal a szívekben”

A tradicionális cirkuszok szerelmesei megszokhatták, hogy egzotikus állatokat láthatnak náluk. Most sem lesz ez másképp:  indiai elefántok lovak és háztáji állatok mutatják be felejthetetlen élményt nyújtó produkciójukat.

Az újcirkusz is képviselteti magát,  jelen lesz Mr. Lugo a lézerember, a világ legjobb lézerprodukciójával. Egyedülálló LedShow! Hihetetlen látvány!

Zsonglőrök, akrobaták, lábzsonglőrök, lovas akrobaták és légtornászok mutatják be nagyszerű műsorszámaikat. A humorról Mr. Lorenz világhírű olasz bohócuk gondoskodik.

Idén se hagyják ki az Eötvös cirkuszt! Garantáltan nem fognak csalódni! Mert a név kötelezi őket! Egy név! Egy garancia! Magyarország legrégebbi és legnagyszerűbb utazó cirkusza!

ELŐADÁSOK:

október 23-án, szerdán: 15 és 18 órakor

hétköznapokon: 18 órakor

szombaton: 15 és 18 órakor

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kurdi Csabáné Péchy Blanka díjat nyert

vasárnap: 15 órakor

SZENZÁCIÓS CSALÁDI KEDVEZMÉNYEK! Szerdán: a belépő csak 1.500.-Ft  a C szektorba. Csütörtökön: a belépő árából 1.000.-Ft kedvezmény a B szektorba. Péntek: Teljes árú jegy vásárlása esetén az A szektorba minden második jegy csak 1.500.-Ft. Szombat-vasárnap: 500.-Ft kedvezmény a jegy árából, kivéve a VIP páholy! Az akció a szórólap felmutatása mellett vehető igénybe, a készlet erejéig!!! Infóvonal: 06-70/402-0325, www.eotvoscirkusz.hu,Facebook: Eötvös Cirkusz.

Cirkuszpénztár nyitva: 14-18 óráig. Keressen minket et a FACEBOOKON, ismerje meg a művészek mindennapjait. Betekintést nyerhet a kulisszák mögé, tudja meg a legfrissebb híreket a 40 fős társulat életéről! Legyen tagja Ön is rajongó táborunknak!

FŰTÖTT SÁTOR-FŰTÖTT NÉZŐTÉR ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!