Az MSZP-elnök levele a váci szimpatizánsoknak

Közvetlen hangú levélben fordult a Magyar Szocialista Párt elnöke a baloldali érzelmű váci polgárokhoz. Dr. Tóth Bertalan a bevezetőjében utal arra, hogy a Fidesz-KDNP elmúlt közel egy évtizedes helyi regnálása megállította Vác fejlődését, melynek következményeként koszosak a város utcái, járhatatlanok az utak és valódi fejlődés helyett felesleges dolgokra pazarolták el a helyi emberek pénzét.

Ezen szeretne változtatni a szocialista párt is, és ennek érdekében fogott össze hat másik országos párttal és két helyi civil szervezettel. Mivel az MSZP sem maradhatott ki a városban élő emberek boldogulásáért létrejött ellenzéki szövetségből, az országos pártvezetés döntése a váci kormánypárti vezetés leváltását szolgálja.

„Aki az ellenzéki szövetségből kimarad, az a Fidesz jelöltjeit támogatja” – hangsúlyozza a levélben a pártelnök. Dr. Tóth Bertalan sajnálatosnak tartja, hogy vannak, akik a személyes ambícióikat előrébb helyezik a közösségi érdeknél és háttéralkukkal szövetkeznek a kormánypártokkal.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Centrumban az egészség: sokszínű programsorozat a Királyban

Mivel ez az MSZP országos vezetése szerint elfogadhatatlan, a pártelnök arra kéri a váci baloldali érzelmű szimpatizánsokat, hogy segítsék szavazatukkal a változásokért küzdő egyetlen helyi polgármesterjelöltet, Matkovich Ilonát, illetve az ellenzéki pártok és szervezetek emblémájával támogatott képviselőjelölteket.

„Minden olyan szavazat, amelyet más jelölt(ek)re adnak támogatóink, sajnos elvész és a Fidesz érdekeit szolgálja” – hívja fel a figyelmet a levél. Melynek végén Dr. Tóth Bertalan, a Magyar Szocialista Párt országos elnöke jó egészséget kíván a váci szimpatizánsoknak és kifejezi reményét, hogy október 13-án a Fidesz váci helytartóinak leváltásával egy új, fejlődő korszak indul Vácott is.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!