Dr. Csereklye-Klapwijk Krisztina sajtóközleménye

Dr. Csereklye-Klapwijk Krisztina, a Mi Hazánk Mozgalom helyi szervezetének vezetője eljutatta a választással kapcsolatban köszönetnyilvánítását és az eredmény rövid értékelését az ő szemszögéből.

„Köszönöm választóinknak a ránk adott szavazatokat, bizalmukra építjük a váci szervezet jövőjét, amely továbbra is egy megalkuvást nem tűrő, mindenkor független és világos politizálás keretében fog történni. Továbbá köszönetet mondok a térségi médiáknak a kampány során tanúsított korrekt és kiegyensúlyozott tájékoztatásért, mely véleményem szerint országos viszonylatban kivételes.

A Mi Hazánk váci szervezete öt hónapos jelenléte ellenére 5% feletti eredményt ért el, központi forrás nélkül. Célkitűzésünk egy listás mandátum volt, amely a ránk adott szavazatok számát tekintve egy a vasárnapitól eltérő összetételű végeredmény esetén képviselői helyet jelentett volna a töredékszavazati 10%-os határt meghaladva. Tudjuk, hogy sok választópolgár a szavazófülkében találkozott először a Mi Hazánk Mozgalom nevével, ennek ellenére sikerült az országgyűlési küszöböt átlépve letennünk a névjegyünket, mely tényt egyértelmű sikernek értékelünk.

Választóink minden kétséget kizáró támogatása bizakodásra ad okot, az eredménnyel kapcsolatban jövő héten elnökségi ülést tartunk, melynek során levonjuk a megfelelő következtetéseket és kijelöljük a váci szervezet további útját és stratégiáját.

Gratulálok az új testület minden tagjának, reményeim szerint a városért a következő ciklusban elkötelezett és eredményes munkát fognak végezni, melyhez szívből kívánok sok sikert és kitartást!

A mintegy két hónapig tartó megfeszített kampánymunka után október 16-tól családommal tervezett szabadságon vagyok, amely nincs összefüggésben a választási eredményekkel. Távollétemben kizárólag alelnököm és ifjúsági tagozatunk elnöke tehetnek nyilvános állásfoglalást, minden egyéb nyilatkozat magánvéleménynek tekintendő.

Az elnökséggel nem egyeztetett, a Mi Hazánk Mozgalom nevében kiadott bármilyen nyilvános tájékoztató a pártból való azonnali kizárást vonja maga után.” – írja dr. Csereklye-Klapwijk Krisztina, a Mi Hazánk Mozgalom váci elnöke. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!