Egy könyvben minden a lakásban lévő kertről

Néhány hete, még a téli hónapok előtt jelent meg Zia Allaway Konyhakert a lakásban című könyve, amely azoknak szól, akik szeretnének növényeket termeszteni, de nincs kertjük. A könyvben bemutatják, hogyan nevelhetünk zöldségeket, gyümölcsöket és fűszernövényeket beltérben, a saját otthonunkban.

A Libri kiadónál jelent meg néhány hete Zia Allaway Konyhakert a lakásban című könyve, amely azoknak a kertészkedni vágyóknak szól, akiknek nincs kertjük, de növényeket szeretnének termeszteni. A könyvben áttekinthető ábrák és részletes útmutatók segítségével mutatja be, hogyan termeszthetünk a lakásban zöldségeket, gyümölcsöket és fűszernövényeket.

A könyvben többek között olyan kérdésekre is választ kaphatunk, hogy milyen növényt termesszünk, és hogyan gondozzuk őket, illetve hogyan használjuk ki a legjobban a teret és a fényeket. Emellett több beltéri növénydekorációs ötletet és kompozíciót is találunk.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  15 kategóriában adták át a Street Kitchen Guide díjait – Vácról a Lujza & Koriander csapata is bekerült Street Kitchen Food Guide-ba

A részletes tanácsok segítségével akár szamócát, vagy narancsot is termeszthetünk otthon, de tippeket kaphatunk arra is, hogyan nevelhetünk befőttesüvegben fűszernövényeket, vagy muffintartóban vízitormát. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!