Erasmus-napot tartanak a Madách gimiben csütörtökön

Erasmus-napot tartanak csütörtökön a Váci Madách Imre Gimnáziumban, amellyel az iskola egy több országban létrejött mozgalomhoz csatlakozik.

Boda Mária, a rendezvény háziasszonya elmondta, hogy nyáron 16 kollégájával együtt különféle képzéseken vettek részt külföldön, amelyekről rövid beszámolóval is készülnek a rendezvényen.

A délelőtt kezdődő program során minden szünetben olyan zenéket játszik majd az iskolarádió, amilyen országokban jártak a pedagógusok, így többek között felcsendül a Belfast a Boney M-től, valamint a Scarborough Fair című szám a Celtic Womantól is.

Délután 14 órától uniós kvíz vetélkedőre kerül sor madáchos és boronkays diákok részvételével. Ezt követően 15 órától a megvalósult Erasmusos pályázatokról készült beszámolót hallgathatják meg a résztvevők. A rendezvényre a Boronkay György Műszaki Szakgimnázium és Gimnáziumból és a Váci Árpád Fejedelem Általános Iskolából is érkeznek meghívott vendégek, akik Erasmus projekt megvalósításában szintén nagy tapasztalattal rendelkeznek. Az eseményt beszélgetés és vendéglátás zárja.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Matkovich Ilona bejelentette az Összefogás Vácért polgármester- és képviselő-jelöltjeit
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!