Erasmus-napot tartanak a Madách gimiben csütörtökön

Erasmus-napot tartanak csütörtökön a Váci Madách Imre Gimnáziumban, amellyel az iskola egy több országban létrejött mozgalomhoz csatlakozik.

Boda Mária, a rendezvény háziasszonya elmondta, hogy nyáron 16 kollégájával együtt különféle képzéseken vettek részt külföldön, amelyekről rövid beszámolóval is készülnek a rendezvényen.

A délelőtt kezdődő program során minden szünetben olyan zenéket játszik majd az iskolarádió, amilyen országokban jártak a pedagógusok, így többek között felcsendül a Belfast a Boney M-től, valamint a Scarborough Fair című szám a Celtic Womantól is.

Délután 14 órától uniós kvíz vetélkedőre kerül sor madáchos és boronkays diákok részvételével. Ezt követően 15 órától a megvalósult Erasmusos pályázatokról készült beszámolót hallgathatják meg a résztvevők. A rendezvényre a Boronkay György Műszaki Szakgimnázium és Gimnáziumból és a Váci Árpád Fejedelem Általános Iskolából is érkeznek meghívott vendégek, akik Erasmus projekt megvalósításában szintén nagy tapasztalattal rendelkeznek. Az eseményt beszélgetés és vendéglátás zárja.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány hírei
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!