Foci: sereghajtóként egy pontot szereztünk Győrben

Nem várt sikert ért el a vereségeket zsinórban gyűjtögető NB II-es focicsapatunk a jóval esélyesebb győriek otthonában. A gól nélküli döntetlennel egy pontot szereztünk, ami azt jelenti, hogy egy jó sorozat után elmozdulhatunk a kieső helyről: WKW ETO FC Győr – Vác FC 0-0.

A győri csapat honlapján megjelent tudósítás szerint az első félidő első perceiben nagyobb fölényben játszottak a hazaiak a Vác ellen, nagyon szerették volna megszerezni a vezetést, helyzeteik alapján megérdemelték volna, az első 15 perc után azonban rendezte sorait a Vác.

A kapujuk elé betömörülő vendégek védelmét nem sikerült feltörni, az utolsó kulcspassznál vagy átadáskor mindig pontatlanok voltak a győriek, ha pedig sikerült kapura fordulniuk vagy eltalálni a váci kaput, nem volt szerencséjük, mivel vagy a felső kapufa vagy a váci kapus hárított.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Labdarúgás – Remekül kihasznált emberelőny

A szünet után fokozódott a küzdelem, hatalmasat harcolt mindkét csapat, telt az idő és továbbra is gól nélküli döntetlent mutatott az eredményjelző.

„A hajrára mindent beleadott az ETO a győzelem megszerzése érdekében, azonban nem változott az eredmény, csalódást keltő döntetlent értünk el a sereghajtó Vác ellen, hiába álltunk sokkal közelebb a győzelemhez” – értékelt a hazai csapat tudósítója.

„Többhetes böjt után mellénk pártolt a szerencse. Az ETO közelebb állt a győzelemhez, de ha a végjátékban pontosabbak vagyunk, akár győzhettünk is volna” – mondta a mérkőzés után a váciak vezetőedzője, Burzi Attila.

Csapatunk a következő fordulóban Budafokra látogat. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!