Harmadik helyen végzett a Jávormed csapata

A Jávorszky Ödön Kórház szakdolgozói idén új csapatösszetételben vettek részt a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) Pest Megyei Területi Szervezete által meghirdetett szakmai vetélkedőn.

A Kocsis Tamás (Sürgősségi Betegellátó Osztály – mentőtiszt), Kocsis- Csulik Annamária  (Sürgősségi Betegellátó Osztály – OKJ ápoló), Holicza Erzsébet (Ápolási osztály – OKJ ápoló), Mandáné Berki Zsanett ( Gasztroenterológia – diplomás főápoló) által alkotott négyes, előkelő harmadik helyezést ért el a szeptember 26-án megrendezett „Így dolgozunk mi” címet viselő szakmai versenyen, aminek a Nagykőrösi Rehabilitációs Szakkórház és Rendelőintézet adott otthont.

A versenyen hat csapat, különböző szakterületen mérte össze tudását. A sürgősségi, az aktív és a krónikus ellátás témaköréhez tartozó feladatok teljesítése igen szoros eredményt hozott.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Isten maga az élet és ti a kórházakban ezt az életet szolgáljátok” - 20 éves a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi és Lelkigondozói Szolgálata

Az első helyen a házigazda Nagykőrös Táltos nevű csapata, míg a második helyen a ceglédi Toldi Ferenc Kórház „Ritmus” nevet viselő együttese végzett.

A győztes – NAGYKŐRÖSI CSAPAT – az országos versenyen képviseli a Pest megyei kórházakat, akiknek ezúton is gratulálunk! ♦

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!