Hétvégén módosuló menetrend és óraigazítás a vasúton

A Budapest–Vác–Szob vonalon október 25-én 20 órától 27-én éjfélig pályakarbantartást végeznek Nagymaros és Szob között, emiatt módosul a menetrend. Egyes vonatok nem a teljes útvonalon, illetve eltérő megállásokkal közlekednek.

Szombaton és vasárnap a hétvégi kirándulóforgalmat szolgáló S70-es szobi személyvonatok délelőtt csak Nagymarosig járnak, illetve délután Nagymarosról indulnak.

Nyáron, a többszöri heves esőzések miatt megrongálódott szakaszon javítják a kavicságyazatot és szabályozzák a síneket, így biztonságosabb és pontosabb lesz a közlekedés a szakaszon. A péntek esti és a hétvégi menetrend elérhető honlapunkon. – írja a mavcsoport.hu

Október 27-én kezdődik a téli időszámítás, vasárnap hajnali háromkor kettő órára állítják vissza az órákat. Ez néhány nemzetközi és belföldi vonatot érint, a menetrendet azonban emiatt nem kellett módosítani.

A belföldi járatok közül a Nyugati pályaudvarról 0:52-kor és 1:52-kor Szobra, induló vonatok a nyári időszámítás szerint közlekednek a teljes útvonalon. Már a téli időszámítás szerint indul vonat a Nyugati pályaudvarról Szobra 2:52-kor. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!