Itt a lehűlés, jön az eső, csütörtöktől pedig már a fagy

Jó hír, hogy frontmentes marad ma még az időjárás, rossz viszont, hogy többfelé párásan, ködösen indul a nap, ezzel párhuzamosan azonban északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, többfelé elered az eső. Feltámad az északnyugati-északi szél, estig a déli tájakat is eléri a csapadék. Délután 10-22 fok várható, északnyugaton lesz a leghidegebb – jósolja az Időkép.

S aztán itt van az ősz, itt van újra. Kedden esős, hűvös időre készülhetünk, a legtöbb csapadék délnyugaton hullhat. Az északi szelet több helyen kísérhetik élénk lökések. A legmagasabb hőmérséklet mindössze 7-15 fok között alakulhat.

Szerdán még sok lesz felettünk a felhő, délnyugaton az eső is eleredhet. Az északkeleti szél a keleti tájakon többször megerősödhet. Hajnalban északon lehet helyenként fagyos a reggel, napközben pedig 7-13 fok valószínű.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Föld napi váci rendezvények – Kerékpáros felvonulás és Naszály túra

Csütörtökön sokfelé fagyos lehet a hajnal. Napközben a napsütés lesz túlsúlyban, de csak 8-14 fokig emelkedik a hőmérséklet. Pénteken nyugodt, de hűvös, felhős idő ígérkezik, a délkeleti szél lehet időnként kissé élénk. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!