Két polgármester-jelölt reakciója az eredményre

Reagált a vasárnapi eredményre Vásárhelyi Tamás független polgármester-jelölt is, valamint dr. Néveri István a Váci Szívvel Mozgalom jelöltje is.

– Először is gratulálni szeretnék Matkovich Ilonának a polgármesteri győzelméhez és minden bejutott képviselőnek, kívánom, hogy a város a fejlődés útjára álljon, és nagyon sok erőt kitartást és egészséget kívánok mindnyájuknak ehhez a feladathoz. Hozzátette: ő erre számított, hogy a két erős jelölt után fog végezni. – Én úgy gondolom, hogy tisztességgel, becsülettel végigcsináltam a választást, szerintem emelt fővel végeztem a harmadik helyen – mondta Vásárhelyi Tamás.

Dr. Néveri István, a Váci Szívvel Mozgalom által támogatott polgármester-jelölt meglepetésnek értékelte a választás eredményét.

– Számomra mindenféleképpen meglepetés történt, de az első szó a gratulációé kell, hogy legyen, ezt megtettem Matkovich Ilona felé az éjszaka folyamán is, természetesen ezt megismétlem most is. Meglepetés számomra nem csak a győzelme, hanem annak aránya is, én úgy érzem, hogy egy picit túlnyerték magukat. Nem vagyok meggyőződve arról, hogy ezt a feladatot, amit vállaltak bírni fogják erővel, energiával, tudással, de ezt majd meghozza a jövő. Bízom benne, hogy ez nem így lesz és tévedjek ebben – mondta. Hozzátette: szerinte az viszont szégyen a Fidesz számára, hogy csak egyetlen körzetet tudott megnyerni a KDNP színekben indult Mokánszky Zoltán személyében.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb elismerésben részesült dr. Horváth Ferenc a váci levéltár igazgatója

– Ebből le kell vonni a következtetéseket a Fidesznek. Én úgy érzem, ezt az alapszervezetet is, illetve a teljes jobboldali életet és a jobboldali munkát át kell ebben a városban dolgozni – emelte ki. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!