Kézilabda: visszavágott a Siófok a korábbi két zakóért

Nem sikerült az újabb pontszerzés, ezúttal két korábbi, a vendégekkel szemben megnyert meccs után idehaza kapott ki a Siófoktól az NB I-ben a váci női kézilabda-csapat. Méghozzá úgy, hogy a félidőben, hacsak egy góllal is, de már a vendégek vezettek: VÁCI NKSE – Siófok KC 27-31 (14-15).

A vendégek szempontjából is kiemelkedően fontos összecsapásról a szonline.hu közöl tudósítást. Eszerint nehezen indult a mérkőzés, hisz négygólos előnyt adtak a balatoniak a házigazdáknak, Tomori pedig nyolc perc alatt begyűjtött két darab két perces kiállatást. Húsz perc után azonban kiegyenesedtek a balatoniak, akik Kobetic révén átvették a vezetést, amit már nem adtak ki a kezükből.

A fordulás után öt perc sem kellett és már három volt közte és ennél közelebb már nem is jutottak a balatoniakhoz a hazaiak, vagyis nem forgott veszélyben a az előbbiek sikere. A védekezés is rendben volt, ám a sikert ezúttal a támadójáték hozta meg, hisz harmincegynél több találatot eddig csak Győrben kapott a Vác.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Két pontot Pilisen hagytunk

„Most nem sikerült csodát tennünk, de minden elismerést megérdemel csapatom, mind a teljesítményéért, mind a küzdeni tudásáért. Végig teljes koncentrálásra és nagy harcra tudtuk késztetni EHF-kupa-győztes remek ellenfelünket” – értékelte a látottakat Szilágyi Zoltán, a váciak vezetőedzője. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!