Nagy Tibor szerint néhányan csak ténferegtek a pályán

Pikáns összecsapásra került sor az NB III Keleti csoportjának 8. fordulójában, hiszen két olyan újoncegyüttes, a Balassagyarmat és a Hatvan találkozott egymással, amelyet korábbi váci szakember irányít – vagy a kispadról trénerként, vagy az irodában klubvezetőként. Mint korábban beszámoltunk róla, a Balassagyarmat SE-t a nyár óta a váci legenda, Nagy Tibor edzi, míg az ellenfél, az FC Hatvan elnöke a korábbi váci elnök és ügyvezető, Ofella Zoltán.

A találkozó végül 2–1-es balassagyarmati sikerrel ért véget, a nógrádiak első gólját pedig a korábbi váci középpályás, Nagy Tibor fia, Nagy Tamás szerezte, aki jobboldalról, 26-27 méterről gyönyörűen csavart egy szabadrúgást a bal felső sarokba. A második gyarmati gól egy kapushiba után a hajrában született, a hatvaniak a ráadásban csak szépíteni tudtak. A korábbi váci labdarúgók közül a gyarmatiaknál Nagy Tamás mellett Pallagi Botond is szerepet kapott, míg a hatvaniaknál pályára lépők közül Mundi Zoltán és Karácsony Dávid játszott korábban Vácott.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Rétvári Bence: küldetésünk célja, Vác fejlődése, ugyanaz

A 2–1-es siker ellenére Nagy Tibor, a Balassagyarmat trénere feldúltan nyilatkozott a mérkőzés után:

„Egy-két ember úgy gondolta, hogy nem kell felkészülni a meccsre és péntek-szombaton úgy érezte, hogy »ereszd el a hajam van«, eközben a többi játékos melózik helyette és megszakad a pályán” – mondta Nagy Tibor. “Ilyen rosszul még nem játszottunk, amióta itt vagyok. Az is érdekes, hogy három-négy labdarúgó már az első félidőben lépni nem tud, pedig le van edzve rendesen! A 32. percig már két cserét kellett végrehajtanom, fiatalokat kellett beállítanom. Ezek a labdarúgók a jövőben vagy beállnak a sorba, vagy elköszönünk tőlük! Örülök a győzelemnek, mert fontos a siker, de a játékosok felelősséggel tartoznak a klub és a pénzt adó támogatók felé. Ha a játékos ezt nem veszi figyelembe, és a saját érdeke, illetve hétvégéje fontosabb neki, akkor köszönje meg és menjen innen, mert a megye I-ben ezt el lehet játszani, de itt, az NB III-ban nem!”

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Teremtornán mutatják meg tudásukat kis focistáink

Az FC Hatvan elnöke, Ofella Zoltán szintén nem volt elégedett, hiszen a Török László által edzett csapat előző öt bajnokiját elveszítette és a jó kezdés után nagyon visszaesett. Az NB III Keleti csoportjában a Balassagyarmat 12 ponttal a 7., míg a Hatvan 6 ponttal a 10. helyet foglalja el – igaz, a már kieső, 15. helyen álló Ózdnak is 6 pontja van. (képünkön: Nagy Tibor egy korábbi, a Hatvan ellen játszott meccsen)

DÍSZGALAMBKIÁLLÍTÁS
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!