Pénzügyőröket toboroz a NAV, jelentkezz te is!

„Gyerekkori álmom vált valóra, amikor néhány hónappal ezelőtt megérkeztem. Felvettek! Mindezt több próbálkozás és hosszas felkészülés előzte meg, de minden pillanatát élveztem” – vallja Deák Tímea pénzügyőr őrmester, vám- és pénzügyőri ügyintéző. Társa, Pálfi Zoltán pénzügyőr hadnagy, vám- és pénzügyőri referens így vélekedik: „Öt évvel ezelőtt öltöttem magamra először az egyenruhát. Több szegmensét láthattam a pénzügyőri hivatásnak, de még mindig nem láttam eleget.”

Új honlapon toboroznak a NAV állományába pénzügyőröket. Mintegy 19 ezer munkatársuk van, köztük kormánytisztviselők és hivatásos alkalmazottak. Pénzügyi nyomozóik a NAV bűnügyi szervében teljesítenek szolgálatot.

A hivatás iránt érdeklődők egy alapos szűrésen vesznek részt. Ennek keretében egyebek között vizsgálják a fizikai, a pszichikai és az egészségügyi alkalmasságot, de fontos a pályaalkalmassági elbeszélgetés eredményes minősítése, az elhivatottság és a kifogástalan életvitel. A jelentkezés alapvető feltétele a magyar állampolgárság és az érettségi bizonyítvány.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újraindul a ráérősek klubja Vácon

Aki felvételt nyer, sokféle állandó juttatásban részesül: van időpótlék, közszolgálati pótlék, idegennyelv-tudási pótlék, ruházati utánpótlási ellátmány, utazási költségtérítés és kedvezmény, lakhatás támogatása, cafetéria juttatás, üdülési támogatás. A vissza nem térítendő juttatások mellett kiszámítható életpályát, új karriert, speciális képzettséget ígérnek és lehetőséget az idegennyelv-tudás fejlesztésére. Akár szolgálati kutyákkal is dolgozhatsz – hívják fel a figyelmet.

Az érdeklődők további fontos és érdekes információkat a nemrég indult honlapon találnak. ♦

14 napos próbaolvasás!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!