Újabb díjakat kapott Szilágyi Kis Margit váci író, költő

Október 19-én a Cserhát Művészkör őszi gáláján, Budapesten vehetett át újabb két díjat Szilágyi Kis Margit Vácon élő író, költő.

A nemzetközi művészkör egy szépirodalmi elismerő oklevél, valamint egy a „Cserhát Művész Körért” plakettel jutalmazta meg őt. Ez utóbbit ebben az évben egyedül ő vehette át.

– Évente egy alkalommal az a tagunk kapja meg elismerésül, a „Cserhát Művész Körért” emlékplakettet, akit 10 éve soraink közt tudhatunk, aki megnyilvánulásaival, közszereplésével a kör szellemiségéhez híven képviseli azt. Közösségi munkában aktív szerepet vállal, s mindezt önzetlenül, szeretettel teszi. Mindezen feltételeknek megfelelve, eddigi tevékeny részvételét megköszönve átadom a díjat 2019. évben Dáma Szilágyi Kiss Margit költő, író részére – mondta Lovag Bornemisza Attila elnök, főszerkesztő a díjátadón.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Második gyermekvédelmi kerekasztal beszélgetés Vácon - Egyházi és civil szervezetek találkozásai a helyi gyermekvédelemmel

Szintén elismerést vehetett át Szilágyi Kis Margit a Virágos Vác díjkiosztón, ahol a zsűri virágos balkon kategóriában vehetett át oklevelet. Szívből gratulálunk az újabb elismeréshez! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!