VÁLASZTÁS: Az első reakciók a váci eredményekre

Az Összefogás Vácért elsöprő győzelme után ma reggel megjelentek az első reakciók, a legtöbb a közösségi oldalon. “Versenyzőként tudom, hogy a vereség mindig fájdalmas, de sokat lehet tanulni belőle” – írta például Pető Tibor volt alpolgármester, a Fidesz helyi elnöke.

“Mindenek előtt szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, aki tegnap szavazatával támogatott! Az eredmények ismeretében pedig gratulálok Matkovich Ilonának, Inotay Gergelynek (ő győzte le választókörzetében Pető Tibort – a szerk. megjegyzése) és minden mandátumot szerzett képviselőnek. Versenyzőként tudom, hogy a vereség mindig fájdalmas, de sokat lehet tanulni belőle. A váciak döntöttek, a Fidesz-KDNP frakcióra a következő 5 évben konstruktív ellenzéki munka vár” – írta a volt alpolgármester.


Vácy Károly volt városi képviselő (Fidesz-KDNP) két mondatban reagált. “Tisztelt Váci Polgárok! Mindenkinek köszönöm, aki tegnap elment és szavazott! A megválasztott képviselőknek sok sikert kívánva maradok tisztelettel: Vácy Károly.”

“Tisztelettel köszönetet mondok minden váci polgárnak, aki a Földváry téren szavazatával támogatott. Fehér Zsoltnak gratulálok, és eredményes munkát kívánok!” – írta Steidl Levente volt képviselő (Fidesz-KDNP).

Pető Csilla, aki listás helyet szerzett a kormánypártok színeiben, ezt írta: “Tisztelt Deákvári Választópolgárok!
Szeretném megköszönni támogató szavazatukat, az esélyt, ami most kevésnek bizonyult az egyéni mandátum megszerzéséhez! Sok sikert kívánok az új városvezetésnek és képviselőtestületnek!”

Reagáltak a győztesek is. Jess Kinga, aki az Összefogás színeiben először lesz képviselő, írta pár órája: “Még friss az élmény, nagyon fontos lépést tettünk meg! Hálásan köszönöm mindenkinek, akik Ilonát, a képviselőjelölt társaimat és engem választottak! Köszönöm, hogy bíznak bennünk és megmutathatjuk milyen egy jól működő Vác! Nagyon jó a csapat, ahogy az eredményből is látszik! Együtt folytatjuk és igyekszünk, hogy a meghirdetett programok megvalósulhassanak! Nagyon sok munka vár ránk, de ezt tudtuk és szorgalommal teljesítjük! Együtt, Önökkel, VÁCÉRT!”

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Bevételkiesések és állami elvonások okoznak óriási lyukat Vác idei költségvetésében

Kiss Zsolt (Összefogás) röviden reagált. “Nagyon köszönöm mindenkinek a támogatást! Teljes győzelmet aratott Vácon az Összefogás! 2019.10.13. Történelmi nap!”

“Kedves Barátaim Vácról és azon túl! A legnagyobb szeretettel és tisztelettel megköszönöm a felénk áradó bizalmat, aminek következtében ezt az önkormányzati választást megnyertük. Elsősorban köszönöm ezt Matkovich Ilona nevében, akit alkalmasnak, a legalkalmasabbnak találtatok Vác vezetésére. Én miatta, általa indultam, dolgoztam, nyertem. Feltétlen bizalmam benne van. És persze az összes egyéni körzetben győztes Összefogás-tagban! Ígérem, minden gondolatunk, tettünk a városért, a városról szól majd. A nehézségeken igyekszünk úrrá lenni. Tartjuk, tartsuk a kapcsolatot. A tét: Vác. És még egyszer: köszönöm/köszönünk mindent és mindenkit!” – írta Inotay Gergely a most már polgármester Matkovich Ilona közösségi oldalán.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Bevételkiesések és állami elvonások okoznak óriási lyukat Vác idei költségvetésében

Amint újabb reakciókat kapunk, ismét jelentkezünk! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!