VÁLASZTÁS: Bemutatkozott Nagy Péter és Csontos Csaba

A Váci Szívvel Választási Mozgalom újabb két jelöltje mutatkozott be hétfőn délután. Nagy Péter, a Boronkay középiskola tanára a 7-es körzetben indul, míg Csontos Csaba a 10-esben. Csereklye Károly, a mozgalom alapítója mindkét jelölt esetében a városrészhez való erős kötődést, az emberek iránti tiszteletet és tenni akarást emelte ki.

Nagy Péter kiemelte: a körzetben született és ott is él, jól ismeri az embereket, gondjaikat. Mivel a területen nagyon sok idős ember él, megválasztása esetén a velük való törődést állítaná képviselői munkájának a középpontjába.

Nagy Péter a választásról

A Naszályt és Deákvár egy részét magába foglaló választókörzetben Csontos Csabát indítják. Ő már két cikluson át volt önkormányzati képviselő, s nagy előnye, hogy Gombáson él, azok között az emberek között, akiknek jellemzően nehéz a sorsa – emelte ki Csereklye Károly.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Zöld Menedék május 1-jei és gyermeknapi programjai – Idén is hirdetnek rajzpályázatot

Csontos Csaba a választókörzetről

Csontos Csaba szerint az egyik legfontosabb, megoldásra váró feladat a játszóterek rendbe tétele, mert van olyan hely, ahol a közelben lévő hulladéktárolók miatt nyáron nem lehet a gyerekeket jó szívvel elengedni. Bár felmerült, hogy a játszóteret áttelepítik, ezt Csontos Csaba nem támogatja. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!