Elismeréseket adtak át a Szociális Munka Napján

Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan idén is a Madách Imre Művelődéi Központban rendezték meg a szociális munka területén dolgozók köszöntésére és a kitüntetések átadására szervezett ünnepséget. Az idén is három szakember vehette át a „Vác Város Szociális Munkáért” kitüntetést, továbbá hét segítő munkatárs érdemelt ki elismerő oklevelet kiemelkedő munkájáért.

A Szociális Munka Napja alkalmából megrendezett ünnepségen Inotay Gergely alpolgármester köszönte meg a területen dolgozók áldozatos munkáját. Kiemelte: néhány éve ugyan történt már előrelépés az ágazatban dolgozók megbecsülésére, ám még messze vagyunk attól, hogy irigylendő lenne a munkájuk. Köszöntője végén az alpolgármester azt kívánta a szociális szférában áldozatos tevékenységet folytatóknak, hogy hivatásukat kísérje a társadalom és gondozottjaik szeretete, megbecsülése, illetve hosszú távon is rendeződjék anyagi elismerésük.
A folytatásban a jelenlévők a Fónay-Humánia Társulat művészeinek dalos-verses műsorát tekintették meg, majd Matkovich Ilona polgármester és Inotay Gergely alpolgármester adta át az elismeréseket.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Testületi döntés a Karacs-torzó rendezése érdekében

Ebben az esztendőben fáradhatatlan és odaadó munkájáért Vác Város Szociális Munkáért kitüntető címet és emlékplakettet vehetett át: Illési Sándor, a Hajléktalanok Átmeneti Szállójának munkatársa, Neumann Brigitta, a Család és Gyermekjóléti Szolgálat csoportvezetője és Simonné Jónás Éva, az Idősek Otthona és Klubjának dolgozója.

A város szociális területén nyújtott kimagasló segítő munkájáért elismerő oklevélben részesült: Törökné dr. Legeza Rita intézményvezető helyettes – Vác Város Önkormányzat Váci Család-és Gyermekjóléti Központ; Darányiné Bakos Éva családsegítő – Vác Város Önkormányzat Váci Család-és Gyermekjóléti Központ; Szőllős Judit egészségügyi szakdolgozó – Hajléktalanok Átmeneti Szállása és Nappali Melegedője; Kiss Vivien Rebeka szociális munkatárs – Hajléktalanok Átmeneti Szállása és Nappali Melegedője; Csuka Eszter mentálhigiénés munkatárs – Vác Város Önkormányzat Idősek Otthona és Klubja; Simák Lászlóné gondozónő – Bölcsődék és Fogyatékos Intézménye; Bera Attiláné kisgyermeknevelő – Bölcsődék és Fogyatékos Intézménye – írja a vac.hu. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!