Kézilabda: már nem is meglepő, hogy megint kikaptunk

Motiválatlan és nagyon fiatal játékosokkal nehéz komoly eredményt elérni – mondta Skaliczki László, a Váci KSE első osztályban játszó férfi kézilabda-csapatának vezetőedzője az újabb hétvégi vereség után. Ezúttal a dunakanyari rangadón a budakalászaiktól kaptunk ki: Budakalász – Váci KSE 32–22 (18–9).

A váciak a meccs előtt még reménykedtek, ám hamar szembesültünk a valósággal. „A Komlón mutatott biztató játékot követően utaztunk Budakalászra, hogy a hozzánk hasonló teljesítményt nyújtó vendéglátókkal megküzdjünk a pontokért. Sajnos csapatunk csak az első tíz percben tudott megfelelő teljesítményt nyújtani, ezt követően teljesen széteső játékot nyújtottunk, így a mérkőzés nem érhetett másképp véget, mint ahogy véget ért” – írja a váci klub honlapja.

Csapatunk a tabella utolsó helyén áll mindössze egy ponttal. Most pénteken, november 29-én 18:30-kor a sportcsarnokban a HE-DO B. Braun Gyöngyös együttesét fogadjuk. A vendégek a negyedik helyen állnak, nagyon szeretnének fellépni a dobogóra, így ne legyenek kétségeink, ki az esélyesebb. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!