Próbaterhelés miatt lezárják az M2-es váci lehajtóját

Az M2-es autóút Budapest felé vezető oldalán a Vác déli csomópontban található híd próbaterhelését végezteti a Magyar Közút Nonprofit Zrt. november 23., szombat este 22 órától, másnap reggel várhatóan 6 óráig.  A 36-os kilométerszelvényben végzett munkálatok ideje alatt lezárják a híd főváros felé vezető oldalát, így ideiglenesen terelt útvonalon közlekedhetnek az autósok.

A lezárás idejére az M2-es autóút forgalmát a szakemberek a Vác déli csomópontban, Gödöllő és Vácduka térségében a 2-es főútra terelik, az autósok Sződnél tudnak visszahajtani a pályára. A lezárás a csomópontban a főváros felé vezető felhajtóágra is érvényes. Mivel szombat este 10 órától kamionstop van érvényben, így a tranzitforgalmat a terelés nem érinti.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy ne megszokásból vezessenek, hanem kövessék az ideiglenesen forgalomtechnikai jelzéseket és tartsák be a sebességhatárokat. Tekintettel az autóút jelentős forgalmára, a forgalomkorlátozás idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!