Szeretettel köszöntjük a szépkorú Bagi Jánost

Bagi János november 8-án betöltötte 90. életévét – jeles születésnapján Inotay Gergely alpolgármester és Mohácsiné Dim Rita, az intézményfelügyeleti és humán osztály vezetője is meglátogatta és felköszöntötte.

A jó egészségnek örvendő ünnepelt átvette az írásos miniszterelnöki üdvözletet és az önkormányzat ajándékát. János bácsi pedagógus diplomát szerzett, s több mint négy évtizeden át testnevelő tanárként, illetve szakfelügyelőként dolgozott. Büszkén említette meg, hogy másokkal együtt neki is szerepe volt abban, hogy az úszásoktatás az általános tanterv részévé vált.

Szintén pedagógus végzettségű, több mint negyven éven át tanítónőként dolgozó feleségével – két gyermeküket, unokáikat követve – csaknem negyed századdal ezelőtt költöztek Vácra. Mindketten elmondták: hamar megszerették a várost, nagyon jól érzik itt magukat, külön örömük, hogy az utcájukban élőkkel együtt nagyon jó szomszédi közösséget alkotnak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Díszpolgári és a Pro Urbe díjakhoz várnak javaslatokat

János bácsi olyannyira jó egészségnek örvend, hogy manapság is szinte naponta autózik egy keveset a városban, mert nem akar kijönni a vezetési gyakorlatból. Kedves időtöltése továbbá az olvasás, illetve szívesen néz sportközvetítéseket – számol be az eseményről a városháza honlapja.

Szívből gratulálunk Bagi János bácsi 90. születésnapja alkalmából és kívánunk neki még szerettei körében, egészségben eltöltött sok-sok boldog esztendőt! (vac.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!