Videón a hétfő délutáni Csányi körúti gyalogosgázolás

A sofőr minden gyalogosátkelő helyre vonatkozó szabályt megszegett, nem lassított, nem nézett körül, nem engedte át a gyalogost. A férfi még csak nem is szállt ki a kocsiból segíteni – állítólag sokkos állapotba került – állítja a TV2, amely megszerezte a közútkezelő kamerájának felvételét is a balesetről. A hétfőn koradélután készült felvételen az látszik, ahogy a kisbusz a Széchenyi utcai kereszteződésben, a lámpánál elgázol egy zebrán áthaladó gyalogost, és a sérült nő több métert repül.

Jól látszik az is, hogy a szélső sávban haladó autós megáll a zebra előtt, a belső sávban érkező furgon viszont megállás, lassítás nélkül robog a gyalogátkelő felé. A másik autó takarásából valószínűleg a zebrán érkező nőt sem vette észre a sofőr.

A mentőket a közeli karácsonyi vásár egyik árusa hívta. Annyit mondott a TV2 riporterének, hogy egy csattanásra figyeltek fel, aztán többen odarohantak az úton eszméletlen állapotban, mozdulatlanul fekvő nőhöz. Agyrázkódás gyanújával szállították kórházba, a felvételeket elnézve, nagy szerencséje van, ha ennyivel megúszta ezt a durva gázolást. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Itt a tavasz: szépüljünk kívülről-belülről

14 napos próbaolvasás!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!