Év végi ünnepség a Verőcei Rendőrőrs tiszteletére

Családias hangulatú ünnepség keretében zárta az évet a Verőcei Rendőrőrs december 16-án a Verőcei Művelődési Házban, melyen a környező települések polgármesterei és Latorovszky Gábor rendőrkapitány is jelen volt – írja a kismarosikikialto.hu.

– Ahhoz, hogy elmondhassuk, jó a közbiztonság és a Dunakanyar a béke szigete, sokat kellett tennünk és azt gondolom, ezután sem lehet ez másként. Gratulálok az itt jelenlévő kollégáknak és biztos vagyok benne, hogy a jövőben is hasonlóan szép eredményeket fogunk elérni – hangzott el Latorovszky Gábor rendőr alezredes beszédében a karácsony és az év vége alkalmából a Verőcei Rendőrőrs munkatársai tiszteletére megrendezett ünnepségen.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Bővíti nyári járatait a Mahart a Dunakanyarban, jövőre Vác is bekapcsolódhat

A rendezvény meghívott vendégei voltak az őrs illetékességi területéhez tartozó települések – Kismaros, Kóspallag, Nagymaros, Szokolya és Verőce – polgármesterei is, akik megköszönték a rendőrök egész éves munkáját.

Latorovszky Gábor, a Váci Rendőrkapitányság vezetője kiemelte a polgárőrségek aktív együttműködésének fontosságát, majd hozzátette, nagyon hálás az állampolgárok jogkövető magatartásáért, támogatásáért, valamint a köszönő levelekért és visszajelzésekért. Végezetül minden kollégának boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kívánt.

Nagy Attila rendőr alezredes, a Verőcei Rendőrőrs parancsnoka beszédében megköszönte a Váci Rendőrkapitányság, az önkormányzatok, valamint az illetékességi terület civil szervezeteinek együttműködését és segítő hozzáállását. Hozzátette, több személyi változást követően Verőcén mostanra kialakult egy olyan, ütőképes gárda, amely hosszútávon képes maximálisan ellátni a feladatát.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Egy most felállított Zeppelinnel bontják a Nyugati pályaudvar tetőszerkezetét

Az őrsparancsnok azt is elmondta, hogy a december 16-i összejövetelt hagyományteremtő céllal szervezte meg és bízik benne, hogy egy év múlva ismét közösen tiszteleghetnek a Verőcei Rendőrőrs csapatának munkája előtt.

Az ünnepséget az ajándékcsomagok és jutalmak átadása, koccintás és falatozás zárta. (Szöveg és fotó: Révuti Norbert)

NAPLÓ+ előfizetés!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!