Nem fogadták el a húszezrest a Vácról induló buszon

Aggódás és idegesség uralta Csokis Tibi karácsonyát. A hazai mulatósvilág egyik népszerű alakjának 18 éves fiát december 24-én a sofőr leszállította a Vácról induló Volánbuszról – írja a Blikk. Aztán maga az apa is megpróbálta ugyanezt, neki sem sikerült felszállnia a buszra.

„A fiam délelőtt Vácon szeretett volna felszállni a Gödöllő felé tartó buszra. Volt nála 150 forint apró és egy 20 ezres. Mivel a jegy 300 forint körül van, odanyújtotta a sofőrnek a papírpénzt, aki kapásból közölte vele, hogy nem tud visszaadni, ezért azonnal szálljon le. Szegény kétségbeesve hívott, hogy nem utazhat a busszal. Azt hittem, felrobbanok a dühtől, megfogadtam, nem hagyom annyiban a dolgot” – idézte fel a Blikknek a mulatósénekes.

Csokis Tibi az egyik megállóban már várta a buszt, és ő is megpróbált 20 ezressel fizetni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a 95 esztendős Tamás Pált

„Velem is közölte a vezető, hogy nem tud visszaadni, szálljak le. Mondtam neki, hogy ugyanezt tette a fiammal is pár perccel ezelőtt. Szerintem ez nagyon nincs így rendben. Erre azt a választ kaptam, hogy lelkiismeret-furdalása van azóta is a dolog miatt, de mivel nincs váltópénze, nem tud mit csinálni. Elfogadhatatlannak tartom, hogy bárkit le lehet zavarni egy járműről, miközben nem bliccelni akar” – folytatta Csokis Tibi. (képünk illusztráció)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!