Női csomagokat gyűjtött a Vác Városért Alapítvány

„A Vác Városért Alapítvány és a Váci Polgár szerkesztőségének felhívására „női csomag” elnevezéssel adományt gyűjtöttünk 10 napon keresztül a városban kihelyezett gyűjtőpontjainkon. Sikeres adománygyűjtésünk első végállomása a Váci Egyházmegyei Karitász volt, ahová 33 csomagot tudtunk leszállítani” – számolnak a közösségi oldalon a szervezők.

Az adománycsomagok tartalma: sampon, tusfürdő, egészségügyi betét, termékminták (testápoló, arckrém). Mielőtt a gyűjtést megtervezték, egyeztettek a Karitász irodavezetőjével, Palánkiné Kiss Andreával, hogy milyen jellegű csomagokra tartanak igényt, illetve mi az, amire szükség van. Így lett az adományok között 8 fiúknak való csomag is, az előre megtervezett női csomagok mellett.

„Az összegyűjtött termékeket szétválogattuk és pótoltuk, illetve az alapítvány által vásárolt termékeket is csomagoltuk, hogy mindenkinek egységes csomagot tudjunk adni” – írják.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A táj portréja - Tükörkép

Az átadáson Fieszl András csoportkoordinátor, dr. Bölönyi-Horváth László igazgatóhelyettes, Palánkiné Kiss Andrea irodavezető voltak jelen és vették át az alapítvány elnökétől, Kucsák Gábortól az adományokat. „Hálásan köszönjük a Karitász munkáját, akik eljuttatják a rászoruló családoknak, nőknek, lányoknak, fiúknak az adományokat!” – tették hozzá, jelezve, hogy a Cházár Iskolát is felkeresik karácsonyi ajándékaikkal. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!