Női kézilabda: az FTC beállója hazatér, Vácon folytatja

A Magyar Kézilabda-szövetség adatbázisa szerint Mészáros Rea december 4-től a bajnoki idény végéig, azaz 2020. június 30-ig ismét a Váci NKSE igazolt játékosa lesz – számolt be róla Vác város honlapja. Az FTC később maga is bejelentette Mészáros átigazolását, hozzátéve, hogy a kölcsön időtartama alatt a játékos bármikor visszarendelhető, azt követően viszont végleg Vácra szerződik – írja a Nemzeti Sport. 

A 25 esztendős, sokszoros válogatott beálló váci születésű és városunk egyesületében nevelkedett.

Több, mint kilenc évvel ezelőtt, 2009 októberében mutatkozott be a felnőtt NB I-ben a Syma-Váci NKSE csapatában. Tehetségét bizonyítja, hogy három évre rá átigazolta a Ferencváros, ahol bajnoki címet és kupagyőzelmet is elért. A most folyó bajnokságban már kevesebb szerepet kapott a zöld-fehéreknél, és mivel a váci csapatnak szüksége van egy jól védekező és támadásban is bevethető játékosra, a VNKSE tegnap átigazolta a játékost volt klubjától – írja a városháza honlapja.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Zsinórban harmadik bajnokinkat is megnyertük!

Az átigazolást az FTC később bejelentette hivatalos honlapján. „Nagyon jó volt a Fradiban lenni, de a pályafutásom szempontjából lépnem kellett, mert fontos, hogy több játéklehetőséget kapjak. Bízom benne, hogy ismét fel tudom építeni magam, s így a válogatott környékére is újra odakerülhetek” – mondta Mészáros Rea a fradi.hu-nak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!