A váci terepmotorosnak máris jól kezdődik az év

Még csak alig indult el 2020, Horváth Lajos „Laller” máris egy nagyon komoly eredménnyel gazdagodott. A váci terepmotoros bekerült abba a könyvbe, amely Magyarország legsikeresebb embereit tartja nyilván. Ez a mű nem más, mint a British Enciklopédia. Az enciklopédia egy igencsak ismert és elismert kiadvány, amely a hazai társadalom vezéregyéniségeinek és saját területén maradandót alkotó személyiségeinek életrajz gyűjteménye.

Hosszú ideje töretlen az érdeklődés a közélet, a gazdasági élet szereplői, valamint a sportvilág résztvevői iránt, ráadásul ez napjainkra egyre nagyobb mértéket ölt. Így talán mondanunk sem kell, mekkora megtiszteltetés bekerülni a megbecsült és hiteles forrásnak minősülő publikációba.

Lallert a versenyzői karrierének eredményei mellett a magyar terepsportban betöltött úttörő szerepéért, elhivatottságáért, valamint nem utolsósorban a legendás szerénységéért találták érdemesnek. Horváth Lajos így értékelte a nem mindennapi megtiszteltetést:

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagy sikerrel zajlott le III. Nyuszi-uszi amatőr úszóverseny

„Teljesen váratlanul ért a dolog, nagyon meglepődtem, amikor megkerestek a British Enciklopédia szerkesztői. Nem tartom magam ismert személyiségnek, igazából sosem ez mozgatott a sportban. Egy egyszerű srác vagyok, aki szerette volna megélni a vágyait, és akkor sem ismert lehetetlent, amikor ezekért a célokért küzdeni és áldozni kellett. Az elismerés számomra egyben visszaigazolás is, amely megmutatja, hogy az elmúlt években érdemes volt időt és energiát fektetnem a vágyaim hajszolásába.

Ha csak egyetlen embert sikerült motiválnom ezzel abban, hogy megvalósítsa önmagát, akkor már győztesnek érezhetem magam. Zárszóként pedig szeretném megköszönni mindenkinek, aki bármiben is segített engem, hogy elérjem ezt a szép mérföldkövet” – mondta el a kétszeres Dakar Rally résztvevő, Európa-bajnok, 2018-ban az Ország Motorsportolójának is megválasztott versenyző. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!