Egy nagybörzsönyi fiú megszökött a gyermekotthonból

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 17 éves nagybörzsönyi fiú megtalálásához. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Skotner Rinaldó 17 éves nagybörzsönyi lakos eltűnése miatt. A jelenlegi adatok szerint a fiatal fiú 2019. november 3-án elhagyta egy zalaegerszegi gyermekotthon területét, és ismeretlen helyre távozott. A felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig eredményre nem vezettek.

Skotner Rinaldó feltételezett feltalálási helye: Budapest, Abony, Nagykőrös, Nagybörzsöny, de akár Vácon is felbukkanhat.

Az eltűnt személy 170 cm magas, vékony testalkatú, körbe felnyírt sötétbarna hajú, barna szemű. Utolsó viselt ruházata nem ismert.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható fiút felismeri, és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-92/504-300-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!