Foci: még van remény, megpróbálunk tavaszra erősíteni

Javában zajlik a Vác felkészülése az NB II tavaszi szezonjára. A mieink január eleje óta edzenek és szerdán sor került az első edzőmérkőzésre is a Nógrád megyei I. osztályban listavezető Salgótarjáni BTC ellen, idegenben.

A Vác a Halasi – Zàmbó, Dulló, Kasza B., Márkus M. – Bonivárt, Ágoston, Lefler, Tóth D. – Szenes B., Szalánszki összeállítású csapattal lépett pályára az első félidőben, a szünet után – az ilyenkor szokásos sorcserét követően – pedig a Bajkán – Szűcs K., Dulló, Koval, Sárosi – Ágoston, Lassú, Torda, Tóth D. – Pölöskei P., Bartos összeállítású együttes futballozott. A mieink 1–1-es félidő után végül 2–1-re győztek, góljainkat Szalánszki Gergő és Torda Patrik szerezték.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagy sikerrel zajlott le III. Nyuszi-uszi amatőr úszóverseny

A mieinknél több próbajátékos is lehetőséget kapott: Tóth Dominik az FTC U19-es csapatától érkezett, Ágoston Donát ősszel Szolnokon futballozott, Koval Viktor legutóbb itthon Pécsen szerepelt, míg a váci nevelésű Torda Patrik az előző másfél évben Hatvanban játszott. Sorsukról később várható döntés. Várhatóan távozók is lesznek a keretből, de ezek ügyében még folynak a tárgyalások.

Burzi Attila edző értékelése: „Egy kellően motivált ellenfél ellen jó iramú, jó színvonalú mérkőzést tudtunk játszani.” Folytatás szombaton 11 órától Dabason, amikor az NB III-as FC Dabas ellen lép pályára felkészülési meccsen a Vác. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!