Kézilabda: a vártnál könnyebben győztük le az MTK-t

Nagyot küzdöttek a lányok, de tartalékos összeállításban nem tudtuk megszorongatni a Vácot – kesereg a fővárosi csapat honlapjának tudósítója. Az ő bánata nekünk viszont öröm, mert a lányok magabiztosan hozták a két pontot a bajnokságban: MTK Budapest–Váci NKSE 23-32 (12-16).

A K&H női kézilabdaliga 14. fordulójában csapatunk az MTK-val küzdött meg. A meccs előtt mindkét csapat azonos pontszámmal állt a tabellán, így nagy harc ígérkezett.. A két együttes augusztusi összecsapását is mi nyertük, s most is megvolt az esély a győzelemre.

A házigazdák a 22. percig tudták tartani a lépést ellenfelükkel, 11-11-nél aztán beütött a krach, a vendégek egy 5-1-es rohammal állva hagyták mieinket (12-16).

A felzárkózás reményében vágtak neki a fővárosiak a második félidőnek, de a fáradtságukból adódó számos technikai hiba miatt nem tudtak közelebb kerülni ellenfelükhöz. 3-4-gólos hátrányból üldözték a vendégeket, aztán az utolsó tíz percre végképp elfogytak, amit Kácsor Grétáék kíméletlenül kihasználtak, és végül simán nyertek (23-32). ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!