Kiderült, nem is volt zöldkabátos ember az iskolánál

Egy, az interneten és az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon január 6. óta terjedő hír szerint aznap késő délután egy 12 éves kislányt próbált ismeretlen férfi elcsalni egy váci általános iskola elől. A gyermek édesanyjának bejelentését követően a rendőrök több órára visszamenőleg átnézték a térfigyelő kamerák felvételeit, valamint további adatokat, információkat gyűjtöttek, minden lehetséges tanút igyekeztek felkutatni és kikérdezni.

Két nap alatt azonban kiderült, a bejelentésnek nincs valóságtartalma. A kislány bevallotta, hogy az általa korábban leírt férfi nem létezik, azt kitalálta, ahogyan a történetet is. Senki nem szólította le és akarta elcsalni, a fantáziájának szüleményével csak édesanyja nagyobb odafigyelését, több törődését akarta kivívni, nem hitte, hogy kiderül hazugsága – írja a police.hu.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy gyermeket molesztált egy zöldkabátos az iskolánál

Korábban mi is megírtuk, hogy a gyermek azt állította: megszólította őt egy zöld kabátot viselő férfi és azt mondta neki, anyukája küldte érte. A hírt több lap is átvette, és a család egyik ismerőse megosztotta közösségi oldalán.

Szerencsére a történetnek nagyobb volt a füstje, mint a lángja. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!