Már a kiegészítő munkák zajlanak a váci mentőállomáson

Már a kiegészítő munkák zajlanak a váci mentőállomás felújításánál –  számol be Facebook oldalán Rétvári Bence, országgyűlési képviselő. Mint írja a felújítási munkák az időjárásra tekintettel, várhatóan márciusban készülnek el. A beruházás – mint korábban megírtuk – kormányzati támogatásból valósul meg.

– Tavaly év végén megérkezett az mentőszolgálathoz a Váci Mentőállomás kiegészítő munkáira biztosított 15 millió forint többlet támogatás. Az alapszerződésben foglalt felújítási munkák elkészültek 62 millió forint értékben. A kiegészítő munkák keretében megrendelt esővíz elvezető hálózat és a térburkolat kialakítás kiegészítő munkái folyamatban vannak, a térburkolat a megfelelő rétegrenddel elkészült, a mentőállomásra történő ki- és beközlekedés zavartalan. Az esővíz elvezető hálózat és a környezet tereprendezési befejező munkái zajlanak. Az időjárási körülményekre tekintettel a várható befejezés legkésőbb március vége. A kiegészítő munkák az állomás napi működését nem zavarják – írja Rétvári Bence.

A hatvan millió forintos keretből számos, már régóta várt átalakítás és fejlesztés valósulhatott meg.  A fejlesztéseknek az a céljuk, hogy bárhol is éljen valaki az országban, ha bajba kerül, 15 percen belül kiérkezhessen hozzá a mentő.♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!