Rendőri kísérettel vitték a váci kórházba az édesapát

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának munkatársai láttak el szolgálatot január 3-án 14 óra 10 perckor, amikor Zebegény belterületén egy férfi kért tőlük segítséget, mivel a járműben vele utazó édesapja rosszul lett és azonnal orvosi ellátásra volt szüksége.

Kovács Arnold r. törzsőrmester, és Orosz Tamás r. törzsőrmester haladéktalanul intézkedtek, majd megkülönböztető fény- és hangjelzés használatával egy egészségügyi intézménybe vezették az apát és fiát, ahol az orvosok azonnal megkezdték a férfi ellátását. – írja a police.hu.

Az ügy a közösségi oldalon is gyorsan elterjedt, hiszen az érintett, Csákány Tibor ott is megköszönte a rendkívüli helytállást. „Szeretnék köszönetet mondani annak a két rendőrnek, akik ma (2020.01.03-án) Zebegényben 14:30 körül azonnal segítettek, hogy apuval egy újabb roham közben utat törtek nekünk, hogy időben beérjünk a váci kórházba és még segítettek bevinni a sürgősségi osztályra is! A nagy rohanásban nem kérdeztem meg a nevüket sem… sajnálom! Remélem eljut hozzájuk!!! Nagyon köszönjük nekik a segítséget!!!” – írta bejegyzésében.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Második gyermekvédelmi kerekasztal beszélgetés Vácon - Egyházi és civil szervezetek találkozásai a helyi gyermekvédelemmel

Szerencsére, eljutott a két rendőrhöz a köszönet. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!