Több mint ötmillió gyűlt már össze Vito gyógyulásáért

Nagyon nehéz helyzetbe került egy váci család: az édesapa súlyos beteg lett, gyógykezelése milliókba kerül, ezért a jóakaratú emberek segítségét kérik – írtuk egy héttel ezelőtt. A Facebookon létrehozott Vito gyógyulása – Jótékonysági Csoportban nap mint nap ajánl fel valaki valamit licitre, hogy minél előbb összegyűljön a nyirokdaganatban szenvedő édesapának a kezelésére a 80 millió forint, mivel egy speciális CAR-T cell terápiára lenne szüksége a gyógyuláshoz.

A közösségi oldalon legutóbb közzétett bejegyzés szerint felpörögtek az események. „Most kaptam friss információt a gyűjtésről, a január 7-i 550.000 ft-hoz képest, egy héttel később, január 14-én már 5.379.532 ft az állás! Ez hatalmas ugrás, ha ebben a tempóban, ezzel a lendülettel és kitartással folytatjuk, akkor pár hét alatt sikerülhet elérni a célt!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Megkezdődött Vácon a Külső Rádi út felújítása

A korábbi gyűjtéssel, családi és baráti támogatással, valamint a fenti összeggel együtt a 80 milliós végösszeg közel fele már rendelkezésre áll, tehát még 40 millió forint összegyűjtése a cél.

Ha ebből 25 milliót sikerülne gyűjteni, már elindulhatnánk! Azt gondolom, ez egy elérhető cél, hiszen egy hét alatt közel 5 millió gyűlt össze! Rengeteg terv van még megvalósítás alatt, jótékonysági események, rendezvények, folyamatos felajánlások és ötletek! Nagyon nagy köszönet a licit csoport áldásos tevékenységéért!

Hálásan köszönjük mindenkinek, aki eddig bármilyen formában segített bennünket! Kérlek, tegyünk együtt továbbra is Vito gyógyulásáért!” – írják.

Aki támogatást szeretne adni a kezelésre, az a váci Piarista Gimnázium Berkes Piarista Alapítvány számlaszámára utalhat január 20-ig. Utalás esetén a közleménybe írják bele: A Carella család támogatására.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kolodko: Dunai cápa - Szubjektív tárlatvezetés

Berkes András Emlékére a Váci Piarista Gimnáziumért Alapítvány
Az alapítvány adószáma: 18667675-1- 13
Számlatulajdonos neve:
Berkes Piarista Alapítvány

Bankszámlaszám: 11742094-20141666

IBAN: HU42 1174 2094 2014 1666 000 000,
devizanem: HUF

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!