Váci KSE: lassan süllyed a hajó, s távol még a part

Bosnyák irányító érkezését jelentette be az élvonalbeli Grundfos Tatabánya férfi kézilabdacsapata, Marko Davidovicot a sereghajtó Váctól szerződtette a Bányász. Ugyancsak csapatunkat érintő hír, hogy Skaliczki László vezetőedző távozása után még meg nem erősített hírek szerint ismét Gúnya Péter veheti át a gárda irányítását.

A 27 éves Davidovic 10 meccsen 27 gólt szerzett a jelenlegi kiírásban a váciaknál. A dobogó legalsó fokán telelő tatabányaiak csonka kerettel vágtak neki a felkészülésnek, miután a játékosok többsége a csütörtökön kezdődő Európa-bajnokságon szerepel.

Skaliczki László – aki fiával közösen dolgozott Vácon – december közepén jelentette be, hogy távozik a klubtól. A Váci KSE nagyon nehéz helyzetben van, évekkel ezelőtt belefogtak egy sportcsarnok építésébe, ám közben elfogyott a pénz és a hírek szerint még további 80 millió forint kellene a befejezéshez. A félkész épületben információink szerint közben újabb hibák jelentkeztek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy évtizedes a váci kézilabdasport ifi bajnoki sikere

A klubvezetés soha nem nyilatkozott a pénzügyi helyzetről, ám a hátteret jól ismerők szerint jelenleg a kassza majdnem üres. Valószínűleg ez is szerepet játszik a most kialakult helyzetben. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!