A Pál utcai fiúk Vácon: sajnos csak egy előadás lesz

Tizennyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Váci Tavaszi Fesztivál, a város egyik legrangosabb kulturális eseménysorozata. A fesztivál ebben az évben is számos országosan ismert sztárt vonultat fel a helyi művészek mellett. A több héten át tartó sorozat a zenei programokból kínál elsősorban igazi csemegét a váci és Vác környéki közönség számára. Ám van egy rossz hírünk: a korábban teltházak előtt nálunk is bemutatott A Pál utcai fiúk április végi előadására már most minden jegy elkelt! De van ennél is rosszabb hírünk…

Több, várhatóan szintén sok nézőt vonzó program is található az idei fesztivál programjában. Bizonyára megtelik a nézőtér március 11-én a Kaktuszvirág című színházi produkcióra és lesz bőven érdeklődő március 21-én dr. Bagdy Emőke Egészségesen és boldogan élni című előadásán is. Bogányi Gergely évadzáró Mozart-estje március 28-án a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar közreműködésével különleges csemege a komolyzene kedvelőinek, de várhatóan Örkény István örökbecsű darabja, a Tóték is nagy siker lesz Vácon április 1-jén.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét örökbefogadó és sétáltató nap szombaton a Zöld menedék telephelyein

A szervezők hamarosan sajtótájékoztatón mutatják be a teljes tavaszi fesztiválprogramot, ám aki mostanában rákeres a művelődési központ honlapján a még megvásárolható jegyek listájára, vagy érdeklődik a pénztárban, azt a választ kapja, hogy az április 30-ra tervezett A Pál utcai fiúk előadásra már nem lehet bejutni. Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián musicalje hatalmas sikerrel megy Budapesten a Vígszínházban, de játszási jogot kapott a Vácott most fellépő Pannon Várszínház is.

A darabot már korábban is bemutatták városunkban, akkor is hatalmas volt a tülekedés a jegyekért. Egy alkalommal két előadásra is sor került, a színházkedvelők reménykedtek benne, hogy talán erre most is lehetőség lesz. Lapunk érdeklődésére azonban a szervezők elmondták: az idén ezt most nem tudták megoldani, tehát A Pál utcai fiúkat ezúttal csak azt láthatja Vácott, akinek már van jegye.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a 95 esztendős Tamás Pált

Hogy azért azoknak is jusson valami, akik nem jutnak be az előadásra, megmutatjuk a darab ikonikus betétdalát. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!