Baseballütőkkel vertek véresre egy fodrászt Vácon

Véresre vertek egy fodrászt Vác belvárosában. Egy szemtanú elmondása szerint az elkövetők baseballütőkkel rontottak be a fodrászüzletbe, majd az ott tartózkodó vendégek előtt estek az üzletben dolgozó férfinak – írja a 24.hu.

„Bejöttek és szó nélkül ütni-verni kezdték a fodrászt. Minden tiszta vér lett, akkora volt a balhé, hogy az üzletben tartózkodó vendégek is az utcára menekültek. Az eset után négy rendőrautó és egy mentő érkezett a helyszínre. Úgy tudom, hogy a fodrász zúzódásos fejsérüléseket szenvedett” – mondta a lapnak a szemtanú, hozzátéve, a fodrász azonnal feljelentést tett a rendőrségen a brutális bántalmazás után.

A 24.hu megkereste a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy elfogták-e a támadókat, és mivel gyanúsítják őket, az alábbi választ kapták: „A Váci Rendőrkapitányság garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 40 éves dányi és egy 26 éves kistarcsai férfival szemben. A nyomozás jelenleg rendelkezésre álló adatai szerint a helyszínen elfogott gyanúsítottak február 5-én 18 óra 45 perc körül egy váci fodrászüzletben megtámadtak és bántalmaztak egy ott dolgozó 28 éves férfit. A sértett a támadás következtében könnyű sérülést szenvedett – közölték, hozzátéve, a támadók részben elismerték a terhükre rótt bűncselekményt és nem tettek panaszt a gyanúsítás ellen. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!