Foci: Pölöskei Péter jött, fél év után viszont távozik

Pölöskei Péter távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC-től, míg Tóth Dominik a Ferencváros U19-es csapatától érkezik kölcsönbe – tudta meg a Nemzeti Sport Online. A 28 esztendős támadó tavaly nyáron Füzesgyarmatról tért vissza Vácra – korábban, 2014 és 2016 között már szerepelt a piros-kékeknél. Visszatérése óta összesen 12 NB II-es bajnokin játszott, és egy gólt szerzett a váciak mezében. Pölöskei Péter közös megegyezéssel bont szerződést a klubbal – írja a Nemzeti Sport Online.

A Váchoz kapcsolódó hír még, hogy a 19 éves szélső támadó, Tóth Dominik a Ferencváros U19-es csapatától fél évre kölcsönbe a klubhoz kerül, míg a 17 esztendős Kakuk Erik, illetve a 18 éves Márkus Martin a Vác VLSE U19-es csapatától felkerült a felnőttkeretbe.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kézilabda – Negyedik lett az NB II-es női együttes

A Vác egyébként – stadionjának felújítása miatt – a következő hazai mérkőzését is Balmazújvárosban rendezi meg. Az NB II 24. fordulójában a váciak a hajdúsági városban a Soroksárral találkoznak vasárnap 14 órától.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VÁCNÁL

Érkezők: Bonivárt Erik (FC Ajka – még novemberben), Kakuk Erik (Vác VLSE U19), Koval Viktor (szabadon igazolhatóként, legutóbb NK Ankaran Hrvatini – Szlovénia), Márkus Martin (Vác VLSE U19), Torda Patrik (FC Hatvan), Tóth Dominik (FTC U19 – kölcsönbe).
Távozók: Lassú Zsombor (kölcsönbe távozik), Mácsik Dominik (?), Molnár Bence (MTK – kölcsönből vissza, onnan RKSK), Pölöskei Péter (?), Pusztai Armand (Gödöllő – kölcsönbe). ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!