Ötvenszázalékos kedvezmény az Utazás Kiállításra

A MÁV-START és a GYSEV ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt ad a február 27-től március 1-ig tartó Utazás Kiállításra utazók részére bármely belföldi állomásról Budapestre, a Keleti, a Déli és a Nyugati pályaudvarra, továbbá Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső, Zugló és Kelenföld állomásokra.

A kedvezményt kizárólag belföldi utazásra, másodosztályra lehet igénybe venni, első osztályú kocsiban történő utazáskor a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonat igénybe vétele esetén a megfelelő felárat is meg kell fizetni.  A kedvezményes jeggyel az utazást legkorábban február 26-án lehet megkezdeni, a visszautazást legkésőbb március 2-án éjfélig kell befejezni.

Az 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezmény igénybevétele oly módon történik, hogy az utas megveszi a jegypénztárnál az Utazás Kiállításra szóló alkalmi menettérti vasúti jegyet, amit a program helyszínén (HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ) a MÁV-START mobilpénztáránál kell lebélyegeztetni a rendezvény nyitva tartási idejében.

Az utasnak a vásárláskor a pénztárnál közölnie kell, hogy milyen rendezvényre, melyik állomásra kéri a menettérti jegyet. Így a visszautazáskor már nem kell újabb jegyet váltani, a lepecsételt jegyet kell bemutatni az ellenőrzéskor. Amennyiben a bélyegeztetést elmulasztják, akkor a jegyvizsgáló teljes árú jegyre egészíti ki a jegyet.

Részletes tájékoztató a vasúttársaság honlapján olvasható: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/utazas-2020-aktiv-hetvege-van

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!