Szeretettel köszöntjük a szépkorú Pfliegel Györgynét

Kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötte otthonában Pfliegel Györgynét Kiss Zsolt alpolgármester és Mohácsiné Dim Rita osztályvezető, akik átadták a miniszterelnöki üdvözlő dokumentumot, illetve városunk ajándékát – írja a városháza.

A leányával élő, ma is igen tevékeny Éva néni tanulmányait a város iskoláiban végezte. Majd gyors- és gépíróként előbb a Forte, majd az Izzó kollektíváját erősítette. Férjével – annak hirtelen haláláig – közel fél évszázadon keresztül élt boldog házasságban. Jelenleg is lányával, Évával lakik, akinek ma is sokat segít a háztartásban. Két unokája és két dédunokája van. A legfiatalabb családi nemzedékre is nagyon büszke: az ifjú hölgyek a sport, illetve a művészeti élet területén egészítik ki sikeres tanulmányaikat.

Éva néni manapság is érdeklődik a napi események iránt mind az újságokból, mind a rádióból-televízióból. Az utóbbi esetében gyakori nézője a sorozatoknak, de folyamatosan figyeli a nagyvilág és hazánk történéseiről közzétett híreket is.

Ezúton is még sok, családja körében egészségben és boldogságban eltöltött esztendőt kívánunk Pfliegel Györgyné, Éva néninek!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!