Tagtoborzást tart férfi szólamaiba a Vox Humana Énekkar

Meghallgatásra várja a 18 és 50 életév közötti férfi jelentkezőket a Csokonai Vitéz Mihály- és Pro Urbe-díjas váci Vox Humana Énekkar. „Most lehetőséged nyílik egy patinás – több mint 80 éve megalapított – kórus tagjává válnod, ha részese lennél egy dinamikus közösségnek, akikkel együtt élnél meg fantasztikus élményeket, érzel magadban elhivatottságot a közös értékteremtő munka iránt, közel érzed magadhoz a klasszikus és modern kóruszenét, szeretnél belföldön és külföldön egyaránt fellépni, és rangos fellépések részese lenni, szeretnél rendszeresen oratóriumokat is előadni, amelyekben állandó partnerünk a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar, és a próbafolyamat melletti kóruséletben, közösségépítő eseményeken, utazásokon is szívesen részt vennél” – írják felhívásukban.

Hozzáteszik: zenei előtanulmány vagy kórusmúlt előnyt jelent, de nem feltétel. Ugyanakkor kérik, előzetesen vedd a jelentkezők vegyék figyelembe, hogy a szezon szeptember elejétől július végéig tart, amely során rendszeres fellépésekre kell számítani, miközben az énekkar heti két alkalommal (hétfő és csütörtök este) tart próbát Vácott.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Isten maga az élet és ti a kórházakban ezt az életet szolgáljátok” - 20 éves a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi és Lelkigondozói Szolgálata

Jelentkezni március 1-ig lehet írásban az alábbi e-mail címen: vox.humana@freemail.hu.

A meghallgatás helye és ideje: Madách Imre Művelődési Központ, 34-es terem (2600 Vác, Dr. Csányi László krt. 63.), március 2., hétfő, 18 óra. További információk: facebook.com/vacivoxhumana.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!