Tagtoborzást tart férfi szólamaiba a Vox Humana Énekkar

Meghallgatásra várja a 18 és 50 életév közötti férfi jelentkezőket a Csokonai Vitéz Mihály- és Pro Urbe-díjas váci Vox Humana Énekkar. “Most lehetőséged nyílik egy patinás – több mint 80 éve megalapított – kórus tagjává válnod, ha részese lennél egy dinamikus közösségnek, akikkel együtt élnél meg fantasztikus élményeket, érzel magadban elhivatottságot a közös értékteremtő munka iránt, közel érzed magadhoz a klasszikus és modern kóruszenét, szeretnél belföldön és külföldön egyaránt fellépni, és rangos fellépések részese lenni, szeretnél rendszeresen oratóriumokat is előadni, amelyekben állandó partnerünk a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar, és a próbafolyamat melletti kóruséletben, közösségépítő eseményeken, utazásokon is szívesen részt vennél” – írják felhívásukban.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Hétfőtől felújítási munkák a Duna-parti kerékpárút két szakaszán

Hozzáteszik: zenei előtanulmány vagy kórusmúlt előnyt jelent, de nem feltétel. Ugyanakkor kérik, előzetesen vedd a jelentkezők vegyék figyelembe, hogy a szezon szeptember elejétől július végéig tart, amely során rendszeres fellépésekre kell számítani, miközben az énekkar heti két alkalommal (hétfő és csütörtök este) tart próbát Vácott.

Jelentkezni március 1-ig lehet írásban az alábbi e-mail címen: vox.humana@freemail.hu.

A meghallgatás helye és ideje: Madách Imre Művelődési Központ, 34-es terem (2600 Vác, Dr. Csányi László krt. 63.), március 2., hétfő, 18 óra. További információk: facebook.com/vacivoxhumana.

NAPLÓ+ előfizetés!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!