Utazzon féláron vonattal a FeHoVa-ra!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2020. február 13-16. között megrendezésre kerülő „FeHoVa Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítás”-ra utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Budapest-Kelenföld, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső és Zugló állomásokra.

A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon, 2020. február 12-én 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, 2020. február 17-én 23:59 óráig be kell fejezni.

Feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Forgalomba állt az első megújult Bzx mellékkocsi

Az alkalmi menettérti menetjegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén a MÁV-START Zrt. Mobilpénztárában lebélyegeztetik.

Menetjegyek ellenőrzése

A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegy visszautazásra érvénytelen. Az utas részére a menetjegy ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú egyúti jegyet (vagy az utast megillető egyéb kedvezményes egyúti jegyet) szolgáltat ki és felszámítja a Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezet 2.\a) pontban előírt pótdíjat is – tájékoztat a mavcsoport.hu portál. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!