Utazzon féláron vonattal a FeHoVa-ra!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2020. február 13-16. között megrendezésre kerülő „FeHoVa Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítás”-ra utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Budapest-Kelenföld, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső és Zugló állomásokra.

A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon, 2020. február 12-én 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, 2020. február 17-én 23:59 óráig be kell fejezni.

Feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

Az alkalmi menettérti menetjegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén a MÁV-START Zrt. Mobilpénztárában lebélyegeztetik.

Menetjegyek ellenőrzése

A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegy visszautazásra érvénytelen. Az utas részére a menetjegy ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú egyúti jegyet (vagy az utast megillető egyéb kedvezményes egyúti jegyet) szolgáltat ki és felszámítja a Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezet 2.\a) pontban előírt pótdíjat is – tájékoztat a mavcsoport.hu portál. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!